Happy Sunday :)

Assalamualaikum. Selamat berhujung minggu semua, bila sebut hujung minggu nih, ramai dikalangan kita suka keluar kemana saja, x kira la dengan pasangan ataupun keluarga, sebab hujung minggu ni masa yang berpeluang bersama mereka, walaupun 2 hari sahaja hari minggu, kalau digunakan dengan sebaik mungkin, InsyaAllah akan cukup.

Seperti aku la, hujung minggu aku busy kan aktiviti ngn kawan2, lau nk bersama family kena balik kampung, lau blk lak setakat 2 hari memang x cukup masa dan rehat, dan happy tu kejap je..walauapapun apa yang kita ingin lakukan itu biar lah berfaedah dan memberi manfaat kpd kita semua k...

Petang ni just rest kat umah je, coz malam ni kawan ada wat birthday party, so maybe malam ni baru keluar kot...so hari ni ada la masa tuk menonton tv dan memasak :)

Dah x tau nk type apa lg nih, mmndangkan type via iPhone so macam ada je typo kot...k la happy sunday n have a nice day to u all :)

3 comments:

Awie Omar said...

Happy sunday juge (walaupun hari ni dah tuesday)

Khairiz said...

hahaha..pun bolh

Khairiz said...

hahaha..pun bolh