Header Baru Lagi

Assalamualaikum.
Aku rasa dah bosan dah tengok header lama, jadi semalam ada kesempatan waktu untuk aku membuat header yang baru, xda la lawa mana pun, masih kekal ngn konsep yang sama, iaitu simple aja. Lagi satu aku ni bukannya pandai sangat mengedit gambar atau pun wat design, lau korang perasan blog aku tu kosong je kan? Xda design pun, x macam blog orang lain, cantik je aku tengok. Walauapapun tetapkan pendirian “my blog is my blog and not others blog”


Besar lagi....hmmm nk wat camana aku suka wat header besar2 hehehe. Dah xda apa dah nk aku cakapkan disini, oppss!! Lupa la plak, lau aku cakap korang dengar ke? Sepatutnya ayat yang betul  “dah x tau nk type apa lagi...hehehe..ampun dan maaf aku pinta, jika ada salah dan silap ya...Pesanan aku, selamat berblog k...

6 comments:

lAl mister said...

tudiaaaa smgt mai dah..

Khairiz said...

Haha Biasa aja

RazFiRa said...

nampak suci murni putih bersih :)

Awie Omar said...

memang terbaik!!!

Khairiz said...

Razfira : memang suka putih, bersih je nampak

Khairiz said...

Awie : thanks