Jom jadi geng KAMI BLOGGER MALAYSIA


Assalamualaikum...terina kasih kepada saudara HAFEESZ AMRAN dan Saudara MUHAMAD YUNUS kerana meng"tag" blog aku.

Ok kalau korang nak tau lebih lanjut lagi tentang KAMI BLOGGER MALAYSIA boleh lah klik kat gambar kat atas k, KBM ni bertujuan untuk mengumpul seramai mungkin blogger yang dari malaysia. Lau nk tau juga, blog aku ni berasal dari Pantai Timur.

Kawan2 ku yang di Tag :





18 comments:

hairy said...

yeahh!! dh blh bca..thnkz bro...jp nak tilik2 then join..btw tq so much...

ZWAN SABRI said...

kalau x salah, group ni kt fb pown ada kan? kan? :)

normi nieza said...

dah join dah khai..:)

Khairiz said...

hairy : so skunk boleh baca la kan?

Khairiz said...

kak norm : ok la lau dah join

Khairiz said...

ZWAN : yup...

Mak Usu said...

wah..cam best je ni... nak join gak!!
thank khai tag.. :)

Mohd Khairi Khadzir said...

huh weekend nnt saya join >_< thanks tag

Khairiz said...

mak usu : hehe ok no hal

Khairiz said...

khairi : ok :)

.: mama lynn :. said...

da join jugak.... ;)

Awie Omar said...

best gak kalau join ni

Khairiz said...

mama : owh ye ke??

Khairiz said...

awie : yup hehe

SuparMan SuaRez said...

Datang Dari Segmen Yang sama ..KBM!!
From Sandakan,Sabah.
Salam Kenal...Happy Blogging ^_^

http://manssmile.blogspot.com/2012/03/jom-jadi-geng-kami-blogger-malaysia.html

Khairiz said...

suparman : tq ya...salam kenal juga

Ajulaa said...

501 lapor diri dari geng blogger
http://lurveelivestorys.blogspot.com/

Prettywrite said...

salam kenal khairiz..:)