Pening Kepala :)


Assalamualaikum...selamat petang, ni dia tugasan seterusnya, adoii, pening pala aku hehe, ni dia dah siap, betul or x, tak tahu la, sebab ada broken link....saudara awie, xda lgi susah ke tugasan???...hehehehe...


NO
BLOGGER
LINK BLOG
1
hafeezdotmy

2
kejora

3
arie pieters

4
edy zaidi

5
Ariez Hazaril

6
Lilyel

7
Zara

8
cik yuz

9
MR. SYAH

10
zahidi

11
Mia Liana

12
Fadilah Mohamad / dyeela

13
Azhan Shah

14
Nor Afiqah

15
Aidil

16
Dr. Heckle

17
henry zackery

18
Zira Zin

19
aNis sHazLiN


20
farrah syazana

21
atikNAOshi

22
hitchens

23
kepala angin

24
Aima Mazlan


http://cinonetstory.blogspot.com (rasanya owner dah remove blog nih)
25
KelakaRama

26
aziah rosli

27
Muhammad Al Amin

28
wAwANiNi

29
Ayie

30
Nur Naimah Nashreen

31
Miss Ieka

32
a z r y

33
c-tea

34
RuBiE ZaiNudDiN

35
sis92

36
Ziyra

37
Fakhrul

38
Iezawanza

39
Syahirah Abu Sufian

40
Luvmum

41
Tiera

42
Citarasa Rinduan

43
Grawwrbabe.

44
Nancy Poh

45
Qaseh dalia adelia

46
Onie Iyoko

47
Fyqa

48
Muhammad Afiq

49
Farish Al-Bashar (Saurukent)

50
Ahmad Wazir Asyraf


2 comments:

Awie Omar said...

50/50 walaupun anda peserta yang kedua post entri ni, tapi anda dapat jawab dengan betul semuanya. IMUNITI pastinya milik anda ahad ini di NTB1 episod 2.
nak tugasan lagi susah ke? ni pun dah pening kepala, ke tipu je hehehe
okay minggu depan masih lagi tugasan "FAST&FURIOUS" tapi susah sikit la.

Khairiz said...

hehe gurau je la....wah!! x sangka lak betul semua, btw thanks ya...next episode jangan la susah sangat ya