SEGMENT : BLOG PILIHAN SAYA



Assalamualaikum.
Pertama kalinya dalam sejarah blogging aku membuat segment, selama empat tahunaku berada dalam dunia blogging, ini lah baru pertama kali aku mencuba untuk membuat segment.


Macamana nak joint segment ini?  Mudah saja, korang perlu ikut syarat-syarat yang tertera di bawah ini...itu saja.

Syarat-syarat

1.       Follow blog ini dan Like Pages My Life Story ( nak follow atau x terpulang pada korang la ya, tiada paksaan disini.)
2.       Buat satu entry yang bertajuk “SEGMENT:BLOG PILIHAN SAYA” dan korang perlu senaraikan 5 blog pilihan korang , yang mana korang suka baca atau sebagainya.
3.       Ceritakan serba sedikit tentang Blog Pilihan Korang tu ya
4.       Dalam enrtry tersebut letakkan Gambar di atas dan Link kan pada post ini.
5.       Dan juga Tag 3 orang kawan korang selain dari lima blog pilihan itu, pastikan orang yang di Tag itu tahu.

Senang je kan syarat-syaratnya. Selepas korang selesai buat entry tersebut, letakkan link entry itu diruangan komen entry ini ok.  Senang untuk  review nanti, dan Segment ini bertujuan untuk memperkenalkan rakan-rakan blogger yang lain dan disamping itu juga mengeratkan lagi hubungan kawan antara blogger-blogger yang lain.

Segment ini terbuka kepada sesiapa sahaja dan Tarikh tutup untuk menyertai Segment ini adalah pada 31 March 2012.
Terima kasih kerana sudi menyertai Segment ini. 

7 comments:

MUHAMMAD.ZAHIRUDDIN BIN ABDULLAH/MAULA RAHAIRUDIN said...

salam bro,aq berminat tapi nak tahu msh ada lagi kan?? aq nk joint nie

Khairiz said...

Saudara muhammad, yup masih lagi terbuka sampai hujung bulan ini, penyertaan saudara amat di alu-alukan ;)

ikaa said...

awak...segment nie cmne erk??

Khairiz said...

pilih 5 blog yang ikaa suka...

mcm nih http://khairiz85.blogspot.com/2012/03/blog-pilihan-aku.html

Awie Omar said...

InsyaAllah, nanti aku cuba. sebagai sokongan :)

Khairiz said...

Awie : hahaha, so k , x di paksa. saje je letak kat sini nih....

aja2 fighting said...

aja join..maaf lambat...sebab baru tau pasal segment ni..almaklumlah sebulan xonline sebab final exam..huhu...ini link aja http://sitinorhajarhamid.blogspot.com/2012/03/segmentblog-pilihan-saya.html