Tetiba Rajin….

 

a

 

Assalamualaikum…

Apa yang aku nk story pun aku x tahu sebenarnya, tetiba malam ni ketandusan idea, tapi ada rasa nak update entry, tetiba juga malam ni aku x rasa mengantuk lagi, selalunya aku tido awal , hari minggu je la baru aku tukar shift ngn burung hantu hehe.

kekadang kalau aku ketandusan idea, aku akan update entry2 yang berunsurkan nasihat, fakta dan sebagainya, tapi kali ni aku simpan dulu, tunggu masa yang sesuai baru aku update kan…sebab semua tu sebenarnya memberi nasihat dan memotivasikan diri aku sendiri sebenarnya, sambil berkongsi dengan korang semua, ya la perkara yang baik dan berfaedah kita kongsi2 kan lah kan? jangan simpan tuk diri sendiri, ilmu jangan kedekut…

gara-gara kekenyangan yang sangat la ni yang membuat aku susah nak tido nih, maklum lah hari ni tetiba rajin nak masak, tu yang masak tadi, masak ala kadar je, cukup la tuk orang bujang macam aku makan, sedap x sedap lain citer la, tapi habis semua masakan aku diorang makan, Alhamdulillah x membazir . Nak kata aku pandai masak tu xda la, masak2 biasa boleh la…lau nk makan yang sedap2 tunggu balik kg la, suruh mak masakan hehe.

Maaf la ya, gambar kat atas tu xda kena mengena pun, aku sesuka je letak….asyik kosong je kan…lau letak gambar lan, kata aku copy, so letak la gambar sendiri lagi senang hehe….

cukup disini saja ya…jumpa lagi besok kalau entry baru ada la.

3 comments:

Sya Isya said...

hehe..bagus2, tetiba rajin. kalau hari2 rajin lg bagus. hehe

Khairiz said...

hehe insyaAllah

Awie Omar said...

Kerja kat HUKM ke?