Tugasan " imuniti "

Assalamualaikum...ini adalah tugasan NTB 1 untuk minggu yang ke 11, agak lewat sikit, kerana kesuntukkan masa untuk aku berblog, walaupun lewat, aku x akan hampakan...

No  BLOG n  BLOGGER PERKARA-PERKARA
1
PariPariPutih – PARI_PARI PUTIH –-http://paripariputih.blogspot.com/
Success is simple. Do what is right, the 
right way, at the right time!" ~ Happy blogging..."
2
Lang Radzlan – Suatu Perjalanan http://jebatdurjana.blogspot.com/
Anak Desa Yang Perjuangkan Nasib Bergelandangan Di Kotaraya
3
  Maszull – ♥♥ MAMA MASZULL ♥♥ – http://maszull.blogspot.com/
Mama seorang isteri kepada En.Dzolkarnine bin Hassim,seorang ibu kepada tiga orang puteri yang manis
4
  Wak Irwan Syah – united minds – http://badsocks.blogspot.com/
I Believe Old Trafford Is The Theatre Of Dream But Only For United
5
Nazura Naa – seuntai kata . http://pinkypinxes90yahoocom.blogspot.com/ 
Sekarang nie jadi student tegar UTM. 3rd year student of degree REMOTE SENSING
6
nmkhairulazlan – semanis epal http://nmkhairulazlan.blogspot.com/
Saya seorang guru yang sama seperti manusia lain yang punya jiwa dan kehidupan..
7
 Azhafizah Md Nor – Sihatimerahjambu – http://www.azhafizah.com/
PINKAHOLIC+SHOPAHOLIC | Japanese's and arts Lover | menulis untuk berkongsi cerita | Mencari kawan bukan mencari lawan | B.Eng(Hons)in electrical/electronics |
8
 Husna – equilibrium – http://husnamn.blogspot.com/
I am a wife to a very handsome yet loving husband, a mother of 2 kids, also a PhD candidate in Molecular Medicine.
9
mselim3 – mselim3.blogs.com http://mselim3.blogspot.com/
Kesederhanaan penampilan diri, seorang suami, pekerja dan student di kolej swasta separuh masa
10
dzull 'benjy' hairey – BesT of ME!!! http://benjy1209.blogspot.com/
i'm simple, optimisic & fun guy...I try to reach out my potential n character to be a better person..
11
 EyqaLuvender – MY LA-DI-DA AUTUMN – http://myla-di-daautumn.blogspot.com/
Call me Eyqa/Iqa. Me n purple. I hate LOVE. Ok,sy tipu. Sy peramah tp kurang b'ckp. That's why sy suke merepek dlm blog.
12
man yusoef – .osman yusoef. – http://manyusoef.blogspot.com/
Seorang lelaki memiliki nama yang klasik, obses kepada Hermione Granger dan Taylor Swift serta gemar menulis entry menggunakan pelbagai kata ganti diri pertama bergantung pada keadaan
13
NUke Rude – Nuke Rude – http://nukerude.blogspot.com/
Mungkinkah tewas dengan emosi?
14
Putri – l.i.r.i.k. l.a.g.u. + l.i.f.e http://liriklagulife.blogspot.com/
Love blog like a love song
15
 amaraizat – lagenda AMARAIZAT – -http://amaraizat.blogspot.com/
Masing – masing ada masalah sendiri. Masalah dunia, masalah peribadi luahkan jangan simpan dalam hati cerita saja di belog ini
16
 dim Benihana – Island of dim – http://islandofdim.blogspot.com/
blog ini akan hanya cerita mengenai aku, apa yang berlaku disekiling aku dan apa juga yang aku terfikir untuk berkongsi.
17
SAYA BUKAN SAMDOL. – SAYA BUKAN SAMDOL. http://lidieluvprince.blogspot.com/
Panggil je aku Ed atau Nabil untuk lebih machoo dan kacak.
18
Radiey Razana – Dunia Sendiri Bikin http://duniasendiribikin.blogspot.com/
 Dunia saya :D Kehidupan saya :D Matlamat hidup saya :D Semua tu adalah diri saya :D
19
aRiF FiTri – FANTASI vs REALITI – http://frantesi.blogspot.com/

Ada yang berpendapat mencari kebahagiaan itu ibarat mengutip serpihan kaca yang pecah.Ada yang berjaya mengutip dengan banyak dan ada yang megutip paling sedikit.Tapi tiada seorang pun yang berjaya mengutip kesemuanya.Kerana tatkala mengutipnya pasti ada yang terluka...

20
cakarewala – cakerawala – http://cakarewala.blogspot.com/

nur adlina mansor
29 november 1994

2 comments:

Awie Omar said...

Terima kasih sebab sudi buat tugasan tu. Tapi anda terlewat sikit je sebab dah ada yang jawab lebih cepat dan betul semua. Apa yang penting sekarang, entri lain kena ada juga untuk diwakilkan dalam carta sebab entri ni tidak akan dikira untuk minggu ini.

Khairiz said...

ok...xpa