Busy Day :)


Assalamualaikum dan salam sejahtera, apa khabar semua? Sihat? Alhamdulillah lah lau sihat ye, blog aku ni dah berabuk dah, maklum la cam jarang dah update blog nih hehe…di atas sebab2 tertentu kenapa aku jarang update.

Hari ini adalah hari yang agak busy katakana, maklum lah partner aku lagi sorang tengah bercuti balik kampong hehe, so maknanya aku sorang2 je la kena siapkan kerja nih, biasa nya hujung n awal bulan je yang busy, lau lepas tu free je manjang.

Jadual aku bulan ni n bulan 5 ni agak la padat, dengan kursus n bengkelnya, sabtu n ahad ni aku ada kursus sanggar kerja yang di anjurkan oleh jabatan Farmasi yang berlangsung di Gold Cost Morib, banting, dan minggu depan lepas kursus, sekali lagi aku fly ke kuching, Sarawak. Hehehe.

Busy ngn kerja la penyebab aku jarang update blog, maklum lah masing2 ada komitmen kan? So kena la dahulu yang penting hehehe…

Ok la, nanti kita sambung lagi di next entry k J

1 comment:

Awie Omar said...

Semoga apa yang dilakukan dapat diuruskan dengan lancar.