Terima kasih Nuffnang

Assalamualaikum….

selamat malam….hehe agak la lewat ya update blog nih, al maklum la baru pulang dari kerja, demi mencari rejeki orang kata..hehehe…

First time ak claim duit nuffnang ak, yang selama ni ak biar je…tetiba rasa nak claim….buka2 peti surat ada surat dari nuffnang, yang berisi cek, so dapat la…income tambahan orang kata…syukur pada yang ada hehehe….

Tapi ak xda la dapat sebanyak blogger yg lain kan……lg pun ak ni x berapa nak aktif sangat dalam blog nih….hehehehe

Alhamdulillah dalam bulan ini saje, banyak benda dah aku tukar baru…..tu la rezeki Allah swt….yang penting kita kena banyak bersabar…….

Ok la, setakat ini dulu ya…..

4 comments:

Normi Nieza said...

syukur alhamdulillah..blh lah blanja akak..hihik

Suspek Utama said...

kira ok la 2 dpt gak nk cash out nuffnangs tu..aku punya tabungan, nk cah out pn x berbaloi rasanya..

Khairiz said...

Haha...insyaAllah akk, blh je....

Khairiz said...

Xpa, sabar....nanti ada la tu