Good Morning :)

Assalamualaikum.


Selamat pagi semua, apa khabar hari ni? sihat2 la ye, Jom p breakfast lapar nih. Hari ni cam biasa la juga , xda apa2 yang nk di lakukan, kalau rajin jap g keluar la jejalan sambil tenangkan fikiran, tension sangat ke? haha xda la sesaje je...masalah tu sentiasa ada , x pernah hilang.

Tapi hari nih banyak la dugaan yang ak terima, salah satu nya pepagi kereta buat hal, tetiba tayar pecah, sib baik x langgar divider kat tepi jalan tu....sib baik under control hehe, dah settle pasal tayar terus balik umah, sampai breakfast pun lupa, ingat kan nk makan lunch je, tapi cam xda selera lak nak makan. Kalau rasa lapar baru makan la kot.

Besok balik kg, nama je balik kg, tapi sampai kat Airport je pun, tu pun 2jam je kat airport KB, dan fly balik kl, balik pun sebab nk jemput mak ayah aku dtg KL, hehe, x nak diorang berdua je dtg, so balik jemput la kan.

Dan Jumaat ni lak, aku fly ke sarawak tuk beberapa hari di sana, sempena majlis resepsi daus n syaza, dan sambil2 tu holiday la bersama family, bila lagi nak hodiday sama kan. Ni la masa nya untuk luangkan masa untuk ma n abah.

Tu je aku nk story pagi nih..t aku sambung story d next entry k

5 comments:

Oshin Kecik said...

waaa bestnye nak g sarawak... oshin tak pernah jejak lagi kat sana... selamat bercuti khai !

Oshin Kecik said...
This comment has been removed by the author.
Rizman Khairul said...

Oshin : pg la, ada masa t pg k..hehehe tq oshin :)

Normi Nieza said...

selamat pagi khai..nak ikut g sarawak blh?hihik

Rizman Khairul said...

Kak Norm : selamat pagi juga...jom la kak kita p sama hehe