Happy Birthday To Me :)






Assalamualaikum....

Tanggal 19hb Ogos 2013, bersamaan hari isnin, sama pada hari yang aku di lahirkan juga. Maka genap lah umur aku 18 tahun...eh silap..28 tahun. hehe. Pejam celik pejam x celik2 tanpa aku sedari, umur aku dah hampir mencecah ke 3 siri dah. Tua dah rupanya.

Alhamdulillah sedar pun diri kan? Bila nk dirikan rumah tangga nih...hmm jawapannya, xda orang nak masuk meminang aku, camana aku nak kawin hehe.



Alhamdulillah, syukur sangat pada Allah swt kerana masih memberi peluang kepada aku untuk terus hidup dan sempat di hari lahir aku. Alhamdulillah sebab memberi kesihatan kepada aku di hari lahir aku ini, walaupun tadi dah termakan daging kambing kan, tu namanya mencari sakit sendiri. Tapi Alhamdulillah dapat kawal pening kepala.

Celebrate birthday??? xda plan pun nak celebrate, lau celebrate pun sederhana je, xda la kan nak buat besar-besaran, dah tua kan, kalau budak lagi boleh lah nak buat hehe

Xda apa pun nak dicakapkan di sini,  cuma apa yang aku harap kan di hari lahir aku, Allah perkenankan permintaan aku, semoga panjang umur, murah rezeki dan sihat tubuh badan. 

Tidak lupa juga aku nk ucapkan terima kasih kepada kalian semua ya....


2 comments:

Normi Nieza said...

hepi bestday khai..td dah wish kat fb..:)

Rizman Khairul said...

Kak Norm : hehe thanks kak, eh ada ke?? x perasan lak :)