Happy Tuesday




Assalamualaikum...
X habis lagi upanya story pasal birthday nih hehehe.
Semalam memasing free, ingat nak lepak2 je ngn birthday girls nih, ya la sama birthday tapi selalu xdapat nk celebrate sama, so semlam pg la lepak ngn Birthday Girl.

X tahu pun ada kek bagai, pandai diorang ni wat suprise kan, dah la order makan banyak, sekali Mr. Farid dtg bawa kek, k la, dari situ dah tahu dah.

Apa2 pun enjoy sangat sebab this year sempat celebrate sama. 


Thanks to all Mr.Farid, Mr.Rach , Mr. Ryzal, Mss Ling Ling dan Miss Mira atas kejutan dan sponsor kek dan cup cake tuk kami , dan belanja makan semalam :)

InsyaAllah next korang birthday ak wat lagi suprise ok :)

4 comments:

mujahidah maisarah said...

Happy Birthday

Rizman Khairul said...

mujahidah : tq :)

Oshin Kecik said...

bestnya ada celebration hehehe

Rizman Khairul said...

Oshin : heheh celebration biasa2 je pun...