Terima Kasih


Assalamualaikum dan Selamat Pagi.



Hehe..awal hari ni aku update blog kan?, maklum la dah time ni ak free hehe. So luangkan masa untuk menconteng blog nih.

Terima Kasih entry nya, terima kasih apa? terima kasih kepada rakan2 sahabat taulan  yang telah wish birthday aku di facebook, twitter, wechat, whatsapp, sms dan call pada hari ini dan semalam, Terharu sangat2 kawan2 aku x lupa hari aku di beranak kan ini. Tq so much, ikhlas dari hati kecil aku ini.

Alhamdulillah, Birthday aku tahun ni juga jatuh pada bulan syawal, tahun lepas first syawal dimana semua umat islam meraikan hari raya aidilfitri, kali ni pun sama masih dalam bulan syawal, syukur sangat2. Walaupun x dapat banyak hadiah, tapi itu tidak la penting, hadiah paling berharga buat aku, adalah korang semua, yang mana ingat hari lahir aku.

Semalam, kononnya x nak celebrate pun birthday, tapi dek kerana busan, so keluar juga la, so alang2 tu celebrate la untuk diri sendiri kat Coffee Bean Pavillion semalam..hehehe. Ok la kan celebrate sendiri, sebab dah tua kan...x perlu la kek besar2, kecik2 pun sudah la, tu pun x habis nak makan.hehehe.




gambar ni pun spotan je ambil .... lately x suka sangat take photo hehe...maybe dah malas dah kot. Hari aku nk rehat puas kat umah je. malas nk keluar hehe.. Semalam pun lepak sekejap je kan, sbb member2 semua kerja pagi, x sama cam tahun2 sebelum nih.

Tapi kan setiap kali birthday selalin wish birthday, ada gak terselit soalan2 cepu emas tuh, tapi x kesah la, patut pun di tanya soalan sebegitu...tapi apa kan daya,, belum ada lagi, sabar n sabar aje la.



so pepeagi nih x nak merapu panjang, cukup sampai disini saja ya.....miss u all...

8 comments:

Normi Nieza said...

makn kek tak ajak pon..hihik

Rizman Khairul said...

Kak Norm : haha akak dekat sangat la, lau saya nak ajak pun :)

Syuk said...

wah sedapnya makan kek..selamat hari ulang tahun eklahiran..abang yg semakin tembam..hehehe

Rizman Khairul said...

Syuk : hahaha thanks ya...tu da x tembam dah. lau sblm ni lg tembam haha...

Syuk said...

HEHEHEE...sambut birthday sampai 2 kali nampak..

Azrul Azmi said...

Walaupun agak lewat... Happy Belated Birthday!!!!

Rizman Khairul said...

Syuk : hahaha....tu nama nya suprise..x tau pun. ada kali ke 2 haha

Rizman Khairul said...

Azrul : hehe xpa...baru sehari lewat je, btw thanks :)