Datang untuk bersihkan habuk

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua.



Apa khabar? lama kan x menanya khabar, mudah-mudahan anda semua sihat walfat hendaknya. Ya, ak datang kembali, datang untuk bersihkan habuk-habuk dan debu-debu yang penuh bersepah kat blog ini. Suam-suam kuku katanya, dan dah macam chipsmore pun ada juga.

Dari sehari ke sehari, niat dalam hati tu ada nak update blog ini, tapi selalu lupa, selalu cakap nanti lah, dan selalu fikir xda masa. dan last terus sepi membisu. Kalau di fikirkan busy, memang busy 24 jam, kalau di fikirkan xda masa, memang xda la masa tuh.

Bukan xda idea, ada cuma penyakit 'M' ini lah sebab musabab nya, blog ak sekarang ni x macam yang dulu, bab kata lagu tegar dulu ku disayang sekarang ku ditendang, hehe tukar lirik sikit, gurauan semata-mata, ak x mengharapkan semua itu.

Alhamdulillah diberi lagi peluang masa untuk aku mengupdate blog yang semakin usang ini. Alhamdulillah juga kerana ada yang masih setia dan masih sudi membaca entry2 aku ini.

Sebelum ak akhiri, terima kasih x terhingga buat korang semua..insyaAllah jumpa di next entry ok.

No comments: