Happy Monday

Assalamualaikum dan selamat pagi.


Hari ini hari isnin, kita mestilah happy sebab kena kerja, kena cari rezeki tuk sara hidup kita, semua pun tau kan, kos sara hidup sekarang ni amat lah tinggi, gaji plak ciput je kan. so nak x nak kena la sabar dan tabah dan gigih mencari rezeki.

Masih tercari-cari dimanakah "rakyat didahulukan" katanya PM kita. yang gomen best la, yg swasta nih mencanak la jawab nya, bak kata pepatah..."kais pagi makan pagi, kais petang makan petang, lau x kais, x makan apa2..hehehe

opss terlebih sudah..btw nk wish Good Morning and Happy Working, kerja la dengan niat yang suci dan mencari rezeki yang halal, yakin lah jika kita buat semua ini kerana Allah swt, insyaAllah Allah akan membantu umat nya.

2 comments:

aida azali said...

insyaAllah :)

happy working too hehe

Rizman Khairul said...

@aida azali : insyaAllah tq :)