jom mengundi....

Assalamualaikum

X lama lg PRU yg ke 13 akn berlangsung, ini la masanya tuk semua org blk kg masing2 bagi menunaikan tanggungjawab kepada negara....termasuk la aku...

Sedih kali ni x dpt nk blk kg lama, just dapat blk.2 hari je....mmm nk wat camana sabar je la....hehehe...

Teringat jaman2 kecik2 dulu, lau time pilihan raya da dekat busy sangat hari2 tido lewat. Sbb tolong pasang bendera hehe...lu masa kecik mn nk faham sgt ngn politik nih, main ikut je la....tp bila da besar nih, dengar pasal politik pun x nk, nk2 skrg nih, macam2 isu diperdebatkan oleh semua parti...da xtau mn satu betul dan yg mana salah....tp ada ak kesah...haha.

Tugas ak hanya blik kg pangkah undi je, sapa ak pangkah itu rahsia.....hehe....k la ak x tau nk tulis apa da, sapa2 yg blk kg tu hati2 di jln rayabda selamat mengundi, buat la piihan yg mn tepat yg mn korang boleh harapkan....

Terima kasih Nuffnang

Assalamualaikum….

selamat malam….hehe agak la lewat ya update blog nih, al maklum la baru pulang dari kerja, demi mencari rejeki orang kata..hehehe…

First time ak claim duit nuffnang ak, yang selama ni ak biar je…tetiba rasa nak claim….buka2 peti surat ada surat dari nuffnang, yang berisi cek, so dapat la…income tambahan orang kata…syukur pada yang ada hehehe….

Tapi ak xda la dapat sebanyak blogger yg lain kan……lg pun ak ni x berapa nak aktif sangat dalam blog nih….hehehehe

Alhamdulillah dalam bulan ini saje, banyak benda dah aku tukar baru…..tu la rezeki Allah swt….yang penting kita kena banyak bersabar…….

Ok la, setakat ini dulu ya…..

selamat Datang Kembali...

Assalamualaikum

Sekian lama aku tidak "mengupdate" blog aku ini, kini kembali hidup semula. Apa khabar korang semua? sihat? harap2 nya sihat walfiat la semuanya k.

Ada lagi ke orang yang sudi baca blog aku nih....xpa la ada ke x sama je kan...hope masih ada lagi la. Apa khabar diri ini kan? khabar nya Alhamdulillah sihat sejahtera, kehidupan pun semakin ok, berbanding dengan kehidupan sebelum ini, perubahan pun dah banyak berubah...Alhamdulillah syukur kehadrat ilallahi.

Keadaan yang tidak mengizin kan aku untuk mengupdate dan mempedulikan blog ini, aku pun da lama rindu ingin berblog kembali, Alhamdulillah sekarang baru dapat ak update blog aku yang telah sekian lama terkubur, blog saje yang lama terkubur, tuan nya belum lagi, belum sampai masanya lg, belum tahu bila agak nya masa itu tiba....

ok la, setakat ini dulu la coretan aku kali ini, jutaan terima kasih kepada followers aku dan pembaca blog aku, kerana sudi menjelajah di blog yang usang dan sepi ini....teruskan membaca k.....salam rindu dari aku...Assalamualaikum.