Kian Lama

masa x pernah tunggu kita, sebaliknya kita yang kena kejar masa, bila di fikirkan masa memang jawapan nya tiada masa, jika kita x pandai arrange kan masa. Sama la macam ak, selalu tiada masa, hinggakan blog ni terkubur sepi, dan memberi ruang untuk lelabah bersarang.

Untuk Tahun 2014 ni, ni lah entry permulaan aku dengan baju pun baru, just simple untuk aku. Xda apa sangat aku nk story kan, cuma perkembangan nya banyak berubah, badan pun dah makin kembang dan bolat hehe. orang kata semakin bahagia, tapi bagi aku x juga, sama je.

Bab kerja memang selalu busy la, susah gak la nk cari masa terluang, bila blk kerja banyak lak aktiviti luar. so kesimpulan nya memang xda masa.

setakat ini sahaja la ya.....