Salam Aidilfitri

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.Pejam celik..pejam celik.. Ramadhan pun sudah tiba di penghujungnya. Begitu pantas masa berlalu sehingga kan kita tidak dapat merasakannya. Syawal pula x sabar2 nak buka tirainya. Sedangkan Ramadhan bersedih x sanggup untuk tutup tirainya.

Ini lah di katakan lumrah kehidupan. Apa-apa pun aku ingin mengambil kesempatan untuk mengucapkan selamat menyambut Hari Raya Aidilfitri, ampun maaf di pinta andai tersalah silap selama ini.

Selamat Berpuasa


Alhamdulillah, dah masuk hari ke 3 kita menjalani ibadah puasa, harap-harap ibadah kita di terima hendaknya, InsyaAllah.

Bulan Ramadhan adalah bulan untuk kita pertingkatkan lagi amal ibadat kepada Allah swt. Dan juga membuka ruang untuk umatnya bertaubat di atas kesilapan yang telah di lakukan. Guna lah Ramadhan kali ini sebaik yang mungkin, mana kita tahu Ramadhan kali ini adalah Ramadhan yang terakhir untuk kita semua.

tak nak jadi ustaz di sini, sikit2 sudah la ya. Rasa nya semua da tau kan. Jadi selamat menunaikan ibadah puasa dengan sempurna, InsyaAllah.

sebelum di akhiri, layan lagu dari Maher Zain dulu.


ada masa kita jumpa lagi, Assalamualaikum.